Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

donderdag 15 december 2016

Joy to the World

Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag is het mijn beurt om jullie hier te inspireren.
Ik ben aan de slag gegaan met de mooie prducten van Tonic Studios en het Eis Effekt van Viva Decor.
Dat Eis Effekt is echt supergaaf spul en kun je op willekeurig welke ondergrond gebruiken.
Ik heb het hier op een transparante sheet gebruikt en op 3 glazen potjes van doorzichtig glas.

Ik heb het Eis Effekt met een bredere kwast op de transparante sheet aangebracht. Op de potjes heb ik een sponsje gebruikt.
Eenmaal droog komt het er niet meer af. Het is zelfs weerbestendig.


Van Tonic Studios gebruikte ik de stansmal "Joy to the World" en de lange takjes, en de Nuvo productenNuvo Gilding Flakes (zilver) en Nuvo Embellishment Mousse (Indian Gold, Lilac Lavender, Coenflower blue en Spring Green)

De kerstster, de hulsttakjes en de takjes zijn van CraftEmotions.

Voor de stansen heb ik het fluweelstructuur karton van CraftEmotions gebruikt, kleur wit. Werkt ideaal en heel mooi voor de Nuvo Embellishment Mousse.

Ik heb eerst op het fluweelstructuurkarton een reep Easy Connect Craftsheet gedaan en daar de flakes op uitgewerkt. Toen heb ik de mal "Joy to the World" uitgestanst en op de sheet geplakt met een beetje Tacky Glue.

De Kerstster heb ik met een blendingtool de kleuren Blauw, Lila en een beetje Goud gegeven. Een katoenkoordje en twee belletjes als "hartje" voor de bloem. De Hulsttakken heb ik met goud en daarna met Spring green bewerkt.

Toen alles erop geplakt zat heb ik een klein papje gemaakt van de Nuvo Embellishment Mousse Indian Gold en heb ik gespetterd met een kwastje.

Ik heb dus ook 3 glazen potjes bewerkt met het Eis Effekt en verder versierd met leuke materialen wat ik hieronder laat zien.
Op het theelichtje de Nuvo Embellishment Mousse, gebruikt als pasta met een maskstencil.
De mousse is op waterbasis dus vat geen vlam.


Wat een leuk kadoosetje zo samen!


Hieronder zie je de drie potjes.
Alledrie dus bewerkt met de Eis Effekt van Viva Decor en dezelfde toef erop gewerkt als op de kaart.
Links gebruikte ik de Nuvo Embellishment Mousse kleuren Blauw en Lila, in het midden Lila en Blauw en rechts Aquamarijn en Blauw. Voor alle drie ook de Indian Gold aan de randjes.Het Fluweelstructuurkarton weer bewerkt met de Gilding Flakes en toen met de stans Joy to the uitgestanst. Op het potje geplakt en toe het Eis Effekt eroverheen.


Een prachtige Sneeuwster van CraftEmotions uitgestanst met Fluweelsructuurkarton en bewerkt met de Mousse, kleuren Aquamarijn, Blauw en Goud.


Alvorens ik het Eis Effekt op het potje zette heb ik met een maskstencil en structuurpasta de sneeuwster op het glazen potje gezet, gedroogd met een heattool en daarna met een sponsje het Eis Effekt eroverheen.


Op een ander potje met het alfabet Maskstencil van CraftEmotions en de structuurpasta het woord "JOY" op het glazen potje, gedroogd en het Eis Effekt eroverheen


En dan bij Candle Light. Zo'n mooi effect!!


En dan tot slot heb ik voor een potje "Joy to the World" uitgestanst met de Easy Connect Craftsheet. 
Deze tape is hittebestendig. 
Het uitgestanste zinnetje heb ik op het glazen potje  geplakt en daarna embossingpoeder overheen gestrooid en met de heattool laten smelten.

Geeft weer een heel ander maar ook heeeel gaaf effect!!Een hele lange blogpost met heel veel verschillende technieken......hopelijk zijn jullie het spoor niet bijster.......als het wel zo is dan vraag maar raak hoor!!

Fijne dag.
Liefs, Nicole


Gebruikte materialen verkrijgbaar bij CraftAddiction
https://www.craftaddiction.nl/

                           3 opmerkingen:

 1. Hoi Nicole,
  je bent super in de weer geweest om leuke kerst decoraties te maken. Gaat er op en top kersttig (nieuw woord, hihi)uit zien bij jullie in huis.
  Ik heb genoten van je leuke blogpost.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gedaan Nicole. Het ziet er heel mooi uit!
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke blogpost Nicole ... Super mooie kerstdecoratie en wat zal het gezellig staan als de kaarsjes branden ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen