Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zaterdag 11 februari 2017

Hello

Hello, is it me you're looking for.........hihihi, vandaag mag ik jullie mijn creatie laten zien op het CraftAddiction Designteam en Challengeblog, deze keer heb ik mijn telefoonhoesje gepimpt in mixed media stijl, het was een wit hoesje..........Uhmmm smoezelig wit dan dus die had wel een metamorfose nodig!Als eerste heb ik mijn hoesje in de witte gesso gezet en dit laten drogen, daarna heb ik met structuurpasta en een maskstencil van Viva Decor structuur aangebracht, op de voorkant heb ik met een kwastje nog lichtjes wat extra pasta gesmeerd, op de achterkant staat de hele paspop van het maskstencil en op de voorkant heb ik alleen de gears ervan rechtsboven gebruikt, daarna weer alles goed laten drogen, je kan het versnellen door het met de heattool te drogen maar dan krijg je wel bubbels in je structuurpasta en dat wilde ik hiervoor niet. Na deze fase heb ik het metalen embellishment plus de houten D, drie glitterstenen en een klei-ornamentje vastgeplakt met Gel Medium ook dit heb ik weer een tijdje laten liggen om te drogen.
Hierna ben ik gaan spelen met de Nuvo Embellishment Mousse, deze heb ik wrijvend met mijn vingers aangebracht, eerst de gears en een beetje er omheen, het metalen embellishment en klei ornament plus de glitterstenen met Burnished Bronze 814N en daar omheen heb ik de Pacific Teal 822N en de Old Navy 816N gebruikt, de Old Navy zit op het lijf van de paspop, de letter D en langs de randen.

3 opmerkingen:

  1. Dat is een goed idee inderdaad, je oude hoesje oppimpen! Jij hebt er een mooi uniek exemplaar van gemaakt en zo is ie altijd herkenbaar! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat knap gedaan Danoesja ! Een schitterend ideetje ....
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen