Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zondag 19 maart 2017

Sweet Love


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een lay-out van mijn dochter en mezelf. Deze foto is genomen in Disneyland Parijs toen mijn dochter 3 jaar oud was.
 
Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet. Ik heb met de stencil Ledger van TCW hier en daar met structuurpasta "wiskundige tekens" aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met distress inkt vintage photo mijn papier geïnkt en met de distress tool het papier ruw gemaakt.Met de Faber Castel Gelatos heb ik de kleuren gemengd achter mijn sketch. Ik heb de kleuren roze gebruikt. Het chipboard is van Wycinanka en ik heb het sentiment "Sweet Love" en Fullness of summer erop gedaan. Ik heb een sketch gemaakt voor de foto met ook het papier 49 and Market. Achter de sketch heb ik wat roze kant en bloemenkant bevestigd. Daarachter heb ik een doily geplakt.Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. De bloemen zijn van 49 and Market in combinatie met Scrapberry's.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

3 opmerkingen:

 1. Wow echt prachtig Chantal! Helemaal mijn stijl :),

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf gemaakt zeg.
  Groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend Chantal ik had gevraagd op facebook of het een verpleegster was, maar zie nu dat jij het bent. je lijkt sprekend op mijn achter buurvrouw.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen