Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

maandag 3 april 2017

Challenge #04 - Vlinders!


Voordat wij vandaag met onze nieuwe challenge van start gaan, willen wij onze Odette hartelijk danken voor al haar prachtige designteamcreaties de afgelopen tijd! Helaas heeft zij besloten om te stoppen bij ons als DT-lid en dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar we blijven je zeker volgen Odette! Super bedankt voor alles!

Omdat Odette gestopt is, hebben we een plekje over in het team. We hebben de talentvolle Amy Voorthuis gevraagd of zij ons team wil versterken en ze heeft ja gezegd! Hoe geweldig is dit! Lieve Amy van harte welkom in ons team en we kijken uit naar je prachtige creaties! Hieronder stelt Amy zichzelf ook nog even voor:

Amy 
Hoi allemaal mijn naam is Amy Voorthuis, ik ben 39 lengtes jong, geboren en getogen in Alkmaar maar tegewoordig woonachtig in Almere ik ben super gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven Jeroen sinds 20-04-2012 dus onze vijf jarig jubileum komt er al snel aan.
Wij zijn trotse ouders van onze knappe zoon Kevin 12 jaar alweer en volgend jaar komt er een nieuwe fase aan de "Middelbare" erg spannend allemaal. Wij hebben ons gezin sinds een aantal jaren uitgebreid met een super lief boerenfoxje genaamd "Fibi"mijn prinsesje.....
In het dagelijks leven ben ik opticien en werk vier dagen in de week voor de leukste opticien keten van Nederland Pearle. Ik voel mijzelf erg vereerd dat ik gevraagd ben door Nicole om haar design team te komen versterken en heb er dan ook erg veel zin in.
Ik ben voornamelijk een layout scrapper, maar tegenwoordig maak ik ook kaarten en dan voornamelijk voor 1 van mijn andere design teams waar ik voor design.
Scrapboeken is mijn creatieve uitlaadklep waar ik totaal aan verslaafd ben geraakt zo ongeveer 13 jaar geleden toen mijn tante uit Amerika zusje van mijn moeder} een scrapboek voor mij had meegeven aan mijn moeder. Ik eet, slaap en adem alles wat te maken heeft met scrapboeking en creatief bezig zijn. Ik houd erg van meerdere stijlen zoals shabby chic, vintage en mixed media. Meestal maak ik meisjes achtige layouts met veel bloemen en tierelanteintjes en dat is ook niet moeilijk met zes nichtjes daardoor heb ik altijd foto's maar soms denk ik ook wel "outside the box" en maak ik jongens layouts je zou zeggen makkelijk als je een zoon hebt... maar nee hoor die wil helaas niet op de foto dus maak ik soms stiekem een foto van hem hehe. Ben je nieuwsgierig naar mijn creaties dan kun je altijd een bezoekje komen doen op mijn blog
==> "Amy's Pretty Papers" <==
ik hoop je snel eens te zien liefs.
En dan gaan we nu over naar onze nieuwe challenge van april! We hopen dat jullie weer net zo enthousiast zijn als bij de vorige challenges! Bedankt voor jullie vertrouwen.

CHALLENGE #04 - VLINDERS

Hieronder volgen de inspiratievoorbeelden van de Teamleden:
De Challenge loopt tot en met 30 april 2017 en de winnaars maken we bekend op 2 mei 2017.

De prijs die je kunt winnen, is:


De winnaar van deze prijs wordt gekozen met de Random Generator en het Team kiest een Top 3.

De regels en het e-mailadres vind je rechts in de zijbalk.

Veel succes!!
Team CraftAddiction


9 opmerkingen:

 1. prachtig voorbeelden. en Amy heel veel plezier in het team! wat een prachtige binnenkomer! groeten Miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super mooie voorbeelden hebben jullie gemaakt. ik heb mijn kaart geplaatst voor de leuke opdracht.
  groetjes alice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie voorbeelden zijn er weer gemaakt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes Amy met je DT-schap dat gaat vast wel lukken gezien jouw inbreng, prachtige kaart heb je gemaakt! En de rest van het team natuurlijk ook, ik ga weer meedoen. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig gave creaties van het DT
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige voorbeelden van het DT en Amy veel plezier bij dit challenge blog!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een enige inspiratiekaarten... En wat doen er al veel mee! mijn kaart staat er ook bij. groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen