Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

maandag 19 juni 2017

Summer lay-out


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een lay-out van mijn dochter op een strandje. Ze was hier bijna 4 jaar oud en we waren toen op vakantie in Frankrijk.

Het papier is van Studio Light - Summer Feelings in combinatie met het 6x6 paperpad Maja Design Vintage Summer. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet. Daarna heb ik de labels gemaakt voor onder mijn afbeelding en links in de hoek en ruw gemaakt met een distresser.

Ik heb de stencil van Crealies driehoekjes no. 15 gebruikt hier en daar en met structuurpasta aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met sprays van Lindy Stamp Gang de achtergrond op kleur gebracht.

Het chipboard is van Wycinanka en is het Stuurwiel, hekjes en sentiment Summer en heb ik met embossingpoeder en versamark op kleur gebracht en vervolgens met Nuvo Mousse wat roestiger/bruiner gemaakt. Ik heb een sketch gemaakt voor de foto en hierbij heb ik ook een stukje dichte jute gebruikt. Achter de sketch en hier en daar heb ik de visnetstempel van Marianne Desing gebruikt voor een nog meer strandlook en heb ik gestempeld met bruine Archival Inkt.

Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. De bloemen zijn van 49 and Market in combinatie met Scrapberry's, Wild Orchid Crafts en Prima Marketing. Omdat het natuurlijk een strandthema is, heb ik ook schelpen, een zeester en hier en daar powertex balletjes geplakt wat lijkt op zand.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten