Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

woensdag 28 februari 2018

Vaasjes .....

Goedemorgen lieve luitjes,

Wat een leuke vaasjes kun je toch maken met de Stiffytex van CraftEmotions.
Stiffytex is een textielverharder, welke in mijn webshop verkrijgbaar is in hele en halve liters.

Je smeert met een kwast beide kanten van de katoenen lap in met de kleur naar keuze, Antraciet, Cement Look of Transparant.
Daarna drapeer je de lap over een grote appelmoes pot (die je hebt ingepakt in een plastic boterhamzakje want textielverharder hecht niet aan plastic ;-) )

Je trekt er de plooien in, zet de kop op zijn kop over de hals van een wijnfles en gaat hem drogen met de heattool......je kunt het ook aan de lucht laten drogen.

Eenmaal droog haal je de grote pot met plastic zakje uit je vaas, zet er een klein appelmoespotje in en maak af met een veldboeketje (echt of kunst)
Je kunt er ook een viooltje, blauwe druifjes etc. inzetten.

Hoe leuk voor bijv. Moederdag!!Hier heb ik een klein handdoekje gebruikt en de transparante Stiffytex.Dit is een katoenen lap behandeld met de transparante Stiffytex en eenmaal droog op kleur gebracht met de Deco & Lifestyle Acrylverf, kleur Teal Blauw (buitenkant) en Zilver voor de binnenkant.Een roosje gemaakt met wederom een katoenen lap, waarvan ik stroken heb gescheurd en de transparante Stiffytex.
Op kleur gebracht met de CraftEmotions Mixed Media Ink Spray Pearl Red en gehighlight met de Nuvo Embellishment Mousse Pink Flambe.
Voor dit "zakje" heb ik een katoenen lap behandeld met de Cement Look Stiffytex.
Als basis een klein appelmoesje gebruikt.

Leuk voor op je bureau als pennenbakje maar ook leuk als bloempotje voor die leuke knolletjes die er allemaal alweer zijn, krokusjes, blauwe druifjes, narcisjes etc.Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren.

Fijne dag.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen verkrijgbaar in mijn webshop CraftAddiction:
https://www.craftaddiction.nl/

   
  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten