Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

maandag 3 september 2018

Sluiten van ons blog

Lieve trouwe volgers van ons CraftAddiction Challenge Blog, 

Na heel lang nadenken, heb ik besloten om te stoppen met ons CraftAddiction Challenge blog. Aangezien de webshop een eigen blog heeft, ben ik vaak dubbel werk aan het doen. Werk dat ik liever anders besteed. 

Vanaf heden zal het blog http://craftaddictionchallenge.blogspot.com/ niet meer actief zijn en zo spoedig mogelijk worden opgeheven. Alle prachtige DT-creaties laten wij vanaf heden zien op het blog van mijn webwinkel https://www.craftaddiction.nl/category/blog-inspiratie/. Wij zullen de gebruikte materialen blijven linken, zoals jullie van ons gewend zijn en het grote voordeel is dat je dan direct al op de juiste plek in de webshop bent om het product te bekijken.

De DT-dames van CraftAddiction laten ook deze creaties op Facebook zien in onze eigen groep CraftAddiction Mixed Media, ScrapBooking & Art Journaling Society, maar ook vind je de beschrijving op de zakelijke Facebookpagina van de webshop CraftAddiction en natuurlijk op hun eigen tijdlijn en/of pagina’s.

Sinds vorig jaar is de challenge al verhuisd naar Facebook in onze speciale groep CraftAddiction Mixed Media, ScrapBooking & Art Journaling Society. Word hier vooral lid als je dit nog niet was en doe gezellig mee aan onze maandelijkse moodboard challenges! Je kan prachtige prijzen winnen! Maar daarnaast kun je ook gewoon je dagelijkse creaties op het gebied van Mixed Media, Scrapbooking en Art Journaling laten zien! En natuurlijk de work in progress creaties zijn welkom! Laten we elkaar inspireren op ons mooie platform!

We zijn naast Facebook ook actief op andere social media: 

Hoe dan ook is en blijft CraftAddicion overal actief op social media en hoef je niets van ons te missen! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust en we staan voor je klaar! Tot gauw op een van de andere social media plekjes! 

Veel liefs, Nicole en DT-team CraftAddiction

5 opmerkingen:

 1. Gaan jullie dit blog verwijderen? Zo ja..... is er wellicht een mogelijkheid om het blog 'in de lucht' te houden. Alleen al om al die schitterende creaties en werkbeschrijvingen te behouden. Zelf hop ik nog wel eens door alle blogberichten voor wat inspiratie. Zou het zo'n zonde vinden dat al die prachtige creaties en werkbeschrijvingen verloren gaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals je kunt lezen in het bericht, "Alle prachtige DT-creaties laten wij vanaf heden zien op het blog van mijn webwinkel https://www.craftaddiction.nl/category/blog-inspiratie/. Wij zullen de gebruikte materialen blijven linken, zoals jullie van ons gewend zijn en het grote voordeel is dat je dan direct al op de juiste plek in de webshop bent om het product te bekijken."

  Je kunt alles dus voortaan volgen op het blog van de webshop CraftAddiction, https://www.craftaddiction.nl/category/blog-inspiratie/ Hier zullen de blogberichten staan zoals je gewend bent van ons.

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  ดูหนัง

  BeantwoordenVerwijderen
 4. How cool was that having a full Car diversion System best 6x9 speakers Through this I really makes the most of my ride each time uniquely while out and about with a few companions. So amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen