Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

maandag 27 februari 2017

Innige deelneming ...

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om jullie te inspireren op het Design-en challengeblog van CraftAddiction.
Omdat wij de laatste tijd heel veel vrienden en bekenden gehad hebben die de strijd verloren hebben en ik toch een deelnemingskaartje als troost wou geven heb ik volgende kaartjes gemaakt....


 Voor de basis van het kaartje heb ik ivoor kleurig linnen karton gebruikt met daar bovenop een stukje zwart cardstock.
Voor het oplegkaartje heb ik aquarel papier gebruikt en ik heb een 2de stukje cardstock gebruikt waaruit ik een cirkel gesneden heb. De bloemen zijn een sjabloon van Viva Decor (4004 006 00) en deze heb ik bovenop de uitgesneden cirkel gelegd. Voor de inkt heb ik gebruik gemaakt van memento en deze heb ik aangebracht met een inkt applicator.
Daarna heb ik bovenaan met ronddraaiende bewegingen het vlak bovenaan ingekleurd.




De tekststempels zijn van Marianne Design (CS968) en voor deze te plaatsen heb ik gebruik gemaakt van een stempelhulp en ik moet eerlijk toegeven ik vind het super om mee te werken ... De stempels staan waar ik ze hebben wil en als ik ze te licht beïnkt heb kan ik ze nogmaals beïnkten en op dezelfde plaats er nog eens over gaan ...

 

Bij dit kaartje heb ik de ondergrond gemaakt met verschillende kleuren distress inkt.  Daarna heb een sjabloon van Viva decor (9002 745 00) gebruikt en de bolletjes gemaakt met distress inkt.
Onderaan heb ik een deel van een stempel van Marianne Design (TC835) gestempeld.

 
Bij dit kaartje heb ik een klein rondje gesneden en met verwijderbare tape op het stempelpapier aangebracht en daarna met distress de ondergrond bewerkt.
 
 
 
Als je op een afbeelding klikt kom je bij het product bij CraftAddiction.
 
https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-ivoor/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-zwart/ https://www.craftaddiction.nl/product/schut-artist-drawing-paper-160-gram/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-fexibel-maskstencil-big-corner-elements/ https://www.craftaddiction.nl/product/memento-dew-drop-inktkussen-lulu-lavender/  https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-clearstempel-cs0968-moeilijke-momenten/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-carved-pumpkin/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-wild-honey/ https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-tim-holtz-distress-mini-inkpads-weathered-wood/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-clearstempel-tc0835-tinys-edge-on-the-pond/ https://www.craftaddiction.nl/product/viva-decor-maskstencil-cijfers/

Er loopt nog steeds een challenge met als thema 'speciale gebeurtenis'. Mee doen kan nog tot 28 februari.

Liefs, Odette.

donderdag 23 februari 2017

Leuk, leuker, leukst


Hoi allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer inspireren en dit keer wil ik dit doen met een lay-out van mijn dochter en vader. Deze foto is genomen in Slagharen toen mijn dochter 3 jaar oud was.


Het papier is een combinatie van Studio Light Home & Happiness 12x12 inch en Lemon Craft Gossamer Blue 6x6 pad. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet.

Ik heb met de stencil diamonds van Tim Holtz hier en daar met structuurpasta diamantjes aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met distress inkt vintage photo en de Dutch Doobadoo stencil de strepen aangebracht op het papier en de randjes geïnkt.



Het sentiment Leuk, leuker leukst is van Marianne design Project NL en heb ik met 2 kleuren embossingpoeder aangebracht (bruin en blauw). Ik heb een sketch gemaakt voor de foto met de 6x6 pad van Lemon Craft en ook de hoeken is van de 6x6 pad en deze op het papier geplakt samen met een kanten randje. De sterdoily's zijn van de Action. Het kreukellint mocca heb ik samen met scrapperfloss onder de bloemen geplakt.


Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. Het geheel heb ik afgemaakt met 3 kleuren parelpennen: bruin, blauw en parelmoer.

De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

maandag 20 februari 2017

Roses are red ...

Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag mag ik jullie inspireren op het CraftAddiction Designteam blog.

Ik ben aan de slag gegaan met de Sweet Violets lijn van CraftEmotions.
Ik gebruikte hiervoor het mooie Desigpapier uit het paperstack, de Viooltjesstempel en stansmal.


De basis is een Dutch Doobadoo Shape  Art Frames Label XL.

De mooie vlinder en groene lange takken met blaadjes zijn stansmallen van Tonic Studios.

De viooltjes zijn ingekleurd met de Aqua Flow Brushmarkers en een Waterbrush van Nuvo, Tonic studios op Schut Artist Drawing Paper 225 grams.
Alle hartjes van de bloemen, zowel van de stempel als de stansmal een hartje gegeven met de Nuvo Crystal drops, Raspberry Pink en Buttermilk.


Achter de vlinder zit een strik van Crispylint.


Tevens Creative Handlettering verwerkt op deze kaart.
"Roses are red, Violets are"

Ik heb geschreven met de Staedtler Pigment Fineliners en wat lijnen aagezet met de kleur paars van de Aqua Flow Brushmarkers.


Hier zie je de zijkant van de kaart.


Ik hoop dat met deze kaart het grijze van de dag een beetje wordt weggenomen.....hahah!

Fijne dag.
Liefs, Nicole


Gebruikte materialen verkijgbaar bij CraftAddicton
https://www.craftaddiction.nl/

           

vrijdag 17 februari 2017

Reminder Challenge #02 - Speciale gebeurtenis

Vandaag willen wij je graag herinneren aan onze lopende challenge:

Challenge #02 Speciale gebeurtenis

Hieronder de prachtige creaties van Anita, Odette en Nicole die je hopelijk hiermee inspireren om ook nog mee te doen aan onze maandchallenge! Klik op hun namen om direct naar hun blog te gaan en te zien hoe ze hun creatie gemaakt hebben en met welke mooie spulletjes!

Anita
(nieuw huis)


Odette
(huwelijk)


Nicole
(nieuw huis)


De Challenge loopt nog tot en met 28 februari aanstaande en daarna maken wij de winnaars bekend.
Doen jullie gezellig mee?! Klik op de banner in de sidebar "It's Challenge Time" en je bent direct bij de challenge.

Veel succes!!
Team CraftAddiction