Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

woensdag 27 december 2017

Butterfly notebook


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met een notitieboekje van vlinders. Dit boekje heb ik gemaakt tijdens onze laatste DT-dag van CraftAddiction, waarbij we de Zutter Bind-It-all inbindapparaat hebben getest.

De basis is dik grijsboard wat we op maat gesneden hebben. Daarna heb ik Watercolour papier 300gram ertussen gedaan als notitiepapier. Daarna heb ik eerst met zwarte Self adhesive canvas om het grijsboard geplakt als basis voor mijn voorkant en dit nog ingesmeerd met zwarte gesso. Toen ben ik mijn lay-out gaan maken. Eerst daarna alles in zwarte gesso gezet en vervolgens iets opgelicht met witte gesso alvorens ik de kleuren erop ging aanbrengen.


Daarna heb ik water gesprayed en met Lindy's Stamp Gang Sprays de kleuren aangebracht. 

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:





Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

dinsdag 19 december 2017

HoHoHo......


Hallo lieve allemaal, vandaag mag ik jullie hier een creatie laten zien en aangezien ik nog niet klaar was met mijn kerstkaarten ben ik nog even aan de slag geweest om deze kerstbal-kaart te maken!
Het is maar een klein beetje mixed media maar wat is die glimmer pasta van Nuvo een leuk spul, dit heb ik met een stencil aangebracht op het DP, het voordeel van deze glimmer pasta is dat het heel snel droogt wat wel zo fijn is als je weinig tijd hebt in deze drukke tijd!


Ik ben wat ouder papier aan het opmaken dus het hartje, lijstje en de ster komen uit een ouder DP blokje Winter Woods van CraftEmotions.
Alle randjes zijn be-inkt met Distress Ink (dusty concord).

Dit is mijn laatste creatie hier voor dit jaar, ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een Supermooi en creatief 2018 toe waarin wij uitkijken naar jullie prachtige mixed media projecten voor de nieuwe challenges!

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:

afbeelding afbeelding afbeelding
afbeelding afbeelding afbeelding
afbeelding afbeelding afbeelding

zondag 17 december 2017

Reminder Craft Addiction Mixed Media Challenge - moodboard december

Vandaag willen wij je graag herinneren aan onze lopende challenge op onze Facebookpagina:

Wordt dus vooral volger op onze nieuwe
CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep 
(klik op deze link om direct naar de Facebook groep te gaan)
en doe gezellig mee met onze Moodboard challenges!

SPELREGELS VOOR DEELNAME AAN ONZE CHALLENGE OP FACEBOOK:
* Je creatie moet in mixed media stijl zijn en geïnspireerd op de maandelijkse moodboard (de uitleg over een moodboard staat vermeld op Facebook in onze groep)
* Je creatie moet nieuw zijn en niet al ergens gepubliceerd en je mag met maximaal 2 creaties per challenge deelnemen. Het is toegestaan je creatie te combineren met andere challenges op FB en/of blogs.
* Upload één foto voor de challenge in het fotoalbum van de betreffende moodboard. Alleen als je foto in dit album staat, doe je mee aan de challenge van de maand.
* Plaats een bericht op de tijdlijn van deze challengegroep met een foto (of meerdere detailfoto's) van je creatie en een link naar je blog indien je deze hebt (niet verplicht), zodat wij allemaal kunnen genieten van je creatie.
* Gebruik minimaal 1 artikel op je creatie dat te koop is bij onze webshop https://www.craftaddiction.nl/.
* Het is niet toegestaan om verwijzingen/links van andere (web)winkels dan CraftAddiction te vermelden in je bericht hier in de groep.
* Door deel te nemen aan deze challenge geef je ook toestemming om je foto te gebruiken op onze social media platforms.

CHALLENGE #12- MIXED MEDIA MOODBOARD




Hieronder de prachtige creaties van Nicole en Anita die je hopelijk hiermee inspireren om ook nog mee te doen aan onze maandchallenge! Klik op hun namen om direct naar hun blog te gaan en te zien hoe ze hun creatie gemaakt hebben en met welke mooie spulletjes!

Anita
(Anita liet zich inspireren door de kleuren van het moodboard)


Nicole
(Nicole liet zich inspireren door de kleuren van het moodboard)




De Challenge loopt nog tot en met 29 december en daarna maken wij de winnaars bekend.

Doen jullie gezellig mee?! Klik op de banner in de sidebar "CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep" en je komt direct bij de challenge op Facebook.

Veel succes!!
Team CraftAddiction

vrijdag 15 december 2017

Wishing you a Merry Christmas



Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie nog maar eens een kerstkaartje gemaakt.
Het is al bijna zover, dus deze is de allerlaatste voor dit jaar......

De achtergrond heb ik gemaakt met de Gel Press, i.c.m. diverse maskstencils, en Dylusions Paints.

De afbeelding heb ik ingekleurd met aquarelmarkers, en later op de kaart geplakt.
Op de kerstballen heb ik Nuvo Drops voor een glanseffect, maar dat is helaas op de foto niet zo goed te zien.

Dit is voor mij hier als nieuw DT-lid, de eerste, en tevens de laatste post voor dit jaar, en dus wil ik met dit kaartje, ook iedereen hele fijne kerstdagen, en een gezellige jaarwisseling toe wensen.

Leuk dat je weer langs kwam, en tot in 2018!

Liefs, en groetjes van mij, Anja.


Dan volgen hieronder nog de artikelen uit de webshop, die ik voor mijn kaartje heb gebruikt:

https://www.craftaddiction.nl/product/schut-artist-drawing-paper-225-gram/  https://www.craftaddiction.nl/product/gel-press-printing-plate-rechthoek-10810-127-x-178-cm/  https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-maskstencil-kristallen/   https://www.craftaddiction.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-mask-art-dots/  https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-vibrant-turquoise-dyp46042/  https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-dylusions-paint-fresh-lime-dyp45984/  https://www.craftaddiction.nl/product/pre-order-ranger-dylusions-paint-periwinkle-blue-dyp60208/  https://www.craftaddiction.nl/product/creall-top-deco-acrylverf-baby-blauw/  https://www.craftaddiction.nl/product/essdee-brayer-roller-van-65-cm/  https://www.craftaddiction.nl/product/tonic-studios-nuvo-jewel-drops-sea-breeze-646n/  https://www.craftaddiction.nl/product/ranger-archival-ink-jet-black-aip31468/    https://www.craftaddiction.nl/product/staedtler-pigment-fineliner-box-6-stuks/    https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/