Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zaterdag 15 oktober 2016

Christmas

Het is mijn DT-beurt op dit blog en vandaag laat ik best veel zien dat NIET uit  webshop CraftAddiction komt maar gelukkig is Nicole een super lieve bazin en heeft ze er geen moeite mee..het gaat tenslotte ook om de inspiratie!


Bij het Kruidvat lag deze leuke houten stempel met wat bijpassend papier en zodra ik dat zag had ik een ideetje. Maar nu het af is denk ik: oops.......is dit wel kerst of meer iets voor Halloween of is die prul gewoon mega gestressed omdat de drukke tijd er weer aan zit te komen...........
OOOOOOH DEER OH DEER whahaaa!!


De basis is een kant en klare kaart van de Wibra, soms zo fijn om in voorraad te hebben en niet te hoeven snijden!
Het antiek grijze cardstock heb ik geembosst met de DF3417 cross stitching folder van MD.
Uit bronskleurig glanskarton (ook Wibra) de kruisjes gestanst en er volgens de stempel opgeplakt. Ik heb het gewei een beetje voller gemaakt en de open pek van het neusje heeft een zwart kruisje gekregen uit zwart glanskarton en daar is ook Christmas van Crealies mee gestanst.
De wiebeloogjes deden helemaal niet op dus ik heb er nog een zwart rondje cardstock onder geplakt maar nu is ie wel een beetje griezelig uitgevallen!!
De sterretjes heb ik uit een velletje papier geknipt en die kleur was de aanleiding om het rendier uit dat glanskarton te maken. 
Met een Spellbinders border heb ik uit het bronskleurige glanskarton rondom randjes aangebracht., Een beetje heel bling bling door de glans maar met Kerst juist wel leuk toch??

Fijne dag,


2 opmerkingen:

  1. Irene ik vind hem super grappig. Leuk idee zo toch. Creatief en dat is de bedoeling!!
    Liefs Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje Irene ... jij hebt er toch wel iets super leuk van gemaakt !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen