Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

dinsdag 30 mei 2017

Always Live in the Moment

Goedemorgen allemaal, 
Vandaag ben ik weer bij jullie met een 12 bij 12 layout, ook deze keer heb ik weer veel gebruik gemaakt van mixed media producten die te verkrijgen zijn bij de CraftAddiction online winkel. Dit keer heb ik een layout gemaakt met de nieuwe "Sand and Sea" collectie van 49 and Market deze collectie is zo gaaf en heeft heel zachte pastel kleuren wat helemaal mijn stijl is! Ook is er een hele nieuwe bloemen lijn die echt heel mooi aansluit bij deze zomerse collectie. Al het chipboard is van The Dusty Attic en is bewerkt met gesso, acrylic paint, spray's en embossing poeder! 

Always Live in the Moment: 
Op het onderste gedeelte van mijn layout heb ik een super leuke stencil gebruikt van Crealies wat mij doet denken aan golven. Ik weet niet of het ook echt zo bedoeld is maar ik vind het erg leuk staan. Ik ben helemaal verslaafd aan de druppel stempel ik kan er niets aan doen maar het staat zo leuk op een creatie vinden jullie ook niet? 


Ik denk dat ik Zomer layouts toch wel een van de leukste projecten om te maken vind... hoe zit dat met jullie? Hebben jullie favoriete projecten die je graag maakt? Achter mijn foto heb ik gescheurde strips papier geplakt om mijn layout wat meer dimensie te geven ook heb ik een flesje met wat zand toegevoegd in mijn bloemen zee ;-) 


Ook heb ik een zeester op mijn bloemen geplakt en wat pailletjes verdeeld op mijn layout geplakt. Het woord Always is ge-embossed en daarna heb het ik er met glossy accents overheen geschreven om het te laten glanzen helaas zie je dat niet goed op de foto. 


2 opmerkingen:

  1. Heel mooi,prachtige kleuren. Grt Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Mooi die kleuren en die bloemen. Leuke stempels heb je gebruikt. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen