Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zondag 7 mei 2017

Beautiful & Magical Soul

Goedemorgen allemaal, 
Vandaag deel ik een 12 bij 12 layout met jullie helemaal into the mixed media. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de leuke 3D balls in alle drie de maten en ook van het 3 D sand {wat een leuk spul is dat} die je kan vinden in de CraftAddiction online winkel. Als basis heb ik papier gebruikt van twee verschillende 49 and Market collecties genaamd "Scents of Nature" en "Vintage Artistry"en ik heb ook de mooie bloemen gebruikt van de vintage shades lijn. Al het chipboard is van The Dusty Attic en is bewerkt met gesso, acrylic paint, spray's en roest poeder! 

Bautiful & Magical Soul: 
Eerst heb ik bijna alle stempels gebruik die 49 and Market heeft en daarbij heb ik de ook leuke stempel gebruikt van crealies bits & pieces no 11 met de streepjes. Ik heb de zijkanten van mijn papier gedistressed en gestikt met de naaimachine {tot de naald brak lol}...


 De foto is al een oudje uit 2010 en is gemaakt in Spanje en is van onze knappe zoon Kevin. Ik had inkt geknoeid op de foto dus heb ik hem nog een keer uitgeprint en heb toen Kevin uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met dubbelzijdig foam tape en dat was ook weer opgelost dacht ik zo hihihi.De 3D balls heb ik gelijmt met 3D matte gel van finnabair dan blijven ze goed op je werk zitten. Ik ben echt helemaal weg van die leuk CraftEmotions druppel stempel je kunt er zo veel kanten mee op qua designen. In mijn bloemencluster heb ik een leuk glazen flesje verstopt met wat sand en 3D balls maar ook een leuk idee is om er een klein briefje in te doen met wat text erop. 


Craft Addiction producten gebruikt: 

Bedankt voor je bezoekje aan dit leuke blog en ik wens jullie allemaal nog een fijne Zondag en geniet van het mooie weer....helaas moet ik werken..

2 opmerkingen: