Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

woensdag 27 september 2017

Wanna cup of tea?


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag inspireren en dat doe ik met deze theedoos. Afgelopen vrijdag hebben wij nl. onze eerste DT-dag van CraftAddiction gehad en wat was het supergezellig! Nicole had ons helemaal in de watten gelegd en het ontbrak helemaal aan niets.


We hebben allemaal een theedoos gepimpt met mixed media technieken. Dit is mijn versie geworden. Ik wilde al heel lang iets doen met servetten die ik ooit gekocht had, maar nog nooit wat mee gedaan. Nu toch geprobeerd hihihih.

Als eerste heb ik de theedoos met witte gesso in de primer gezet.  Daarna heb ik met een geldmedium een onderlaag aangebracht op de deksel waar ik het servet wilde hebben. Ik heb vervolgens van het servet alleen de bovenste laag gepakt en de randen heel lichtjes nat gemaakt, zodat je geen harde randen ziet op je theedoos. Daarna het servet goed aangedrukt op de deksel en er wederom geldmedium met een kwast eroverheen gesmeerd en gedroogd met de heatgun. Dit heb ik herhaald op de zijkanten van de theedoos. Toen heb ik met twee stencils van Craft Emotions (stenen muur en tekst) structuurpasta aangebracht op de doos.


Daarna ben ik begonnen met de embellies gaan uitzoeken en opplakken. Onder mijn bericht vind je alle spulletjes die ik ervoor gebruikt heb uit de webshop van Craft Addiction.Toen alles opgeplakt was, heb ik alles in de witte gesso gezet. Daarna heb ik met sprays van Craft Emotions de achtergrond op kleur gebracht. De volgende sprays heb ik hiervoor gebruikt: zwart, karmijn, roze en lichtroze, glimmer parel en van het merk Psst heb ik Olive green gebruikt. Ik heb meerdere lagen aangebracht in combinatie met water. Steeds weer drogen en nieuwe laag aangebracht.


Als laatste heb ik  Wycinanka chipboard bewerkt met Nuvo Mousse en Viva Decor Mousse. De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

3 opmerkingen:

  1. Zo geweldig mooi!!! en ik heb genoten van de geweldige dag en ja we werden enorm vertroeteld door Nicole.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

    ดูหนัง

    BeantwoordenVerwijderen