Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zondag 12 november 2017

Life doesn't have to be perfect to be wonderful


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met een "water colour" lay-out. Deze lay-out past ook enorm goed bij onze moodboard challenge van november in de speciaal aangemaakte groep CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep https://www.facebook.com/groups/117822418934265/. Kom vooral naar onze nieuwe challenge groep en wordt lid om mee te doen aan onze maandelijkse challenges.
Dan nu over naar mijn A4-lay-out. De basis is Watercolour papier 300gram. Daarna heb ik eerst met witte embossingpoeder sneeuwsterren aangebracht en hier en daar een tekststempel en dit verhit. Daarna heb ik water gesprayed en met Lindy's Stamp Gang Magicals en Sprays de kleuren aangebracht. 

Ik heb daarna de sterrenstencil van Dutch Doobadoo gebruikt en ik heb met structuurpasta dit op mijn papier aangebracht. Daarna heb ik met een schoonmaaksponsje en witte gesso gedapt op mijn papier om zo meer (sneeuw) structuur te krijgen. Dit heb ik later bij het afronden van mijn lay-out nog een paar keer herhaald.


Ik vond juist wat natuurlijke materialen mooi om te gebruiken in combinatie met groen en bruin. Het Vintageplaatje is van Pion Design en het ovalen frame komt bij de Action vandaan.

Het chipboard is van Wycinanka en heb ik ook met witte gesso en crackle pasta bewerkt.Daarna heb ik met Powertex ballen large en medium hier en daar "sneeuwballen" aangebracht en die ook met witte gesso bewerkt.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:

 

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

2 opmerkingen:

  1. Wow Chantal, wat een práchtige layout. Dat heb je supermooi gemaakt vind ik. Mooie materialen en mooie kleuren gecombineerd...schitterend.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend mooi met allemaal heerlijke details en kleur! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen