Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zondag 14 augustus 2016

Reminder challenge 7/8 - Zomer/vakantie

Hallo allemaal,

Op het Design en challenge blog van CraftAddiction is de opdracht van deze maand zomer/vakantie ...
Er zijn al heel veel prachtige creaties geplaatst maar als je zin hebt kan je nog tot het einde van de maand augustus gezellig meedoen ....
Hier is mijn inspiratiekaartje


Voor de basis van het kaartje heb ik wit cardstock gebruikt daarbovenop bruin cardstock. Het DP komt uit een paper pad van Studio Light (PPSL28), de randjes beïnkt met distress. Het ovalen stansje (CR1333) en het bootje (LR416) zijn van Marianne Design. Het labeltje bovenaan komt van een stansvel van Studio Light. Verder nog leuke maritieme spulletjes erbij die ik beïnkt heb als ze nog in de mal zaten.


Dit is de binnenkant van het kaartje. Eveneens een scrappapiertje van Studio Light. De vierkante mal is van Joy (6002/537) en de tekststempel van Studio Light.

Als je op onderstaande afbeelding klikt kom je in de leuke webwinkel van Nicole terecht waar er momenteel een hele leuke actie loopt nav het 1-jarig bestaan.

https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-paperpad-no-28/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-craftable-cr1333-basic-ovaal/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-love-home-stansvel-no-511/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0230-zee-schelpen/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0416-tinys-tall-ship/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-craftable-cr1279-tinys-ocean-set/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0232-anker/ https://www.craftaddiction.nl/product/noordesign-blauwe-mal-rond-met-swirls/


Ik wens iedereen een gezellige zondag toe ! 

Liefs, Odette.

4 opmerkingen:

 1. Hele mooie groene kleur op deze kaart Odette ! Leuk hoe je ook de binnenkant hebt versierd ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie reminder Odette. Mooie artikelen gebruikt. Toppie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Odette, de kleuren zijn geweldig bij elkaar.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen