Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

zaterdag 26 december 2015

Welkom op CraftAddiction Challenge!

Hartelijk welkom allemaal op dit splinternieuwe Challengeblog van webshop van CraftAddiction

Achter de schermen heb ik getalenteerde dames gevraagd om in het Design Team plaats te nemen en zij zeiden volmondig ja! Ik ben supertrots en vereerd dat zij deze uitnodiging hebben aangenomen! 
De getalenteerde dames zijn: 

Miranda BuijsenHallo lieve mensen, mijn naam is Miranda. Ik ben 49 jaar en in mei 27 jaar getrouwd. Mijn man en ik hebben twee dochters, Tanika van 25 en Dainy van 22. Ik ben dol op knutselen én handwerken naast met de inrichting van ons huisje bezig te zijn en lezen. We hebben ook een hond van 10 maanden waar ik graag grote wandelingen mee maak.
Ik vind heel veel leuk én mooi op freubelgebied en er is weinig wat ik nog niet heb gedaan sinds ik op jonge leeftijd begonnen ben met handwerken. Kaarten maken volgde later, Pergamano, 3-d -kaarten, stempelen, kaartborduren, kleuren en scrappen, noem het maar op...De laatste jaren is met bloggen een wereld voor mij open gegaan. Wat een talenten zitten er verscholen en wat een inspiratie kun je opdoen.....Ik vind het dus heel leuk dat ik gevraagd ben om deel van dit leuke team uit te gaan maken en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren én uitdagen....

Jolanda Doedee

 


Hallo allemaal, ik ben Jolanda 52 jaar en al 32 jaar getrouwd.
We hebben 2 zonen, 2 schoondochters en 4 leuke kleinkinderen, drie meisjes en een jongen.
Al van kinds af aan ben ik aan het knutselen.
Ben begonnen met haken, breien, borduren met tel patronen.
Toen kwam de 3D in opmars en daar is de verslaving begonnen.
Vindt bijna alles leuk op kaartgebied maar het leukste vindt ik nog steeds de scrapkaarten.
Hoe voller hoe liever!
Ook scrapalbums en sinds kort project life liggen helemaal in mij straatje.
Vervelen doe ik me dus niet, heb ik even niets om handen zit ik in mijn hobbykamer.
Toen Nicole mij vroeg of ik bij het team wilde komen heb ik niet lang hoeven na denken.
Met ons alle proberen we er iets leuks van te maken.

Irene de Mars

                                                             
Mijn naam is Irene en ik ben de senior in dit DT (bouwjaar 1952)!
Deze zomer ben ik 33 jaar getrouwd met Ben. We hebben een volwassen dochter Sylvia die al ruim 10 jaar in Engeland woont en werkt. Ze is getrouwd met Laura en ze hebben een super schattig hondje Silas waar ik ook elk jaar een verjaardagskaartje voor maak hihi!
Als klein kind zat ik al uren te tekenen en te kleuren. 
Haken, breien en borduren heb ik ook allemaal gedaan net als schilderen met aquarel- en acrylverf maar sinds 5 jaar staat alles hier in het teken van kaarten maken, zelfs mijn andere grote passie het tuinieren schiet er soms bij in.
Qua stijl zit ik tussen CAS en bomvolle kaartjes in en op mijn kaarten gaat de meeste aandacht naar de stempel want inkleuren is en blijft voor mij een feestje en dan vooral de uitdaging om de kleuren van het gekozen designpapier terug te laten komen.
Op deze manier denk ik dat dit DT elkaar heel goed zal aanvullen met voor elk wat wils en ik vind het dan ook heel leuk er deel van te mogen uitmaken!

Danoesja Norbert


Hallo lieve allemaal, mijn naam is Danoesja en ik ben 47 jaar oud. Samen met mijn man Kees met wie ik in augustus 1988 getrouwd ben hebben wij 2 zoons, Quincy is 25 en Deacon is 22. 
Quincy woont al 2 en half jaar samen met zijn vriendin Priscilla en Deacon woont nog thuis maar voor hem zijn we bezig om een eigen woonplek te realiseren in een ouderinitiatief.
Deacon heeft cerebrale parese en zit heel zijn leven al in een rolstoel, hij is een super vrolijke gozer die hier het zonnetje in huis is. 
Wij hebben geen hond of andere huisdieren maar ik mag af en toe de hond van de buurtjes uitlaten hihihi.....en daar geniet ik ook enorm van.
Ook ik ben mijn hele leven al creatief bezig en heb heel veel kleding zelf gemaakt, ook borduren op stramien en papier en handwerken met stofjes vind ik erg leuk. Eind 2009 ben ik begonnen met kaarten maken en daarna volgde er natuurlijk ook het scrappen met foto's en mixed-media.......ik vind dus ook heel veel leuk en sta altijd open voor nieuwe dingen.
Superleuk vond ik het toen Nicole vroeg of ik aan dit DT wilde deelnemen, ik vind het een hele eer en heb er superveel zin in om jullie te mogen inspireren.
We gaan er samen iets mooi's van maken.

Janneke Vink

                                                                                              
En ook ik mag me als design member van dit team aan jullie voorstellen!
Ik ben Janneke Vink net 41 jaar geworden, en in 1994 getrouwd met Arnold. We hebben twee kinderen gekregen. In januari 1998 werd Janine geboren en in mei 2000 kwam Arjan erbij.
Naast mijn dagelijkse bezigheden als echtgenote, moeder en doktersassistente vind het ik heerlijk om creatief bezig te zijn.  Ik ben een echte bezige bij en moet dan ook altijd wat om handen hebben.
Als kind was ik altijd in de weer met lappen stof, papier, kralen, brooddeeg en plantjes stekken... Tijdens de opleiding voor ziekenverzorgende kwam ik in aanraking met het kaartenmaakvirus. Een collega maakte 3D kaartjes voor de verkoop in het verpleeghuis. Toen ik dat zag, was ik meteen verkocht. In het begin maakte ik hele simpele kaartjes. Later ben ik kaarten gaan borduren, kwam het scrapbooking en de scrapkaarten erbij. Inmiddels heb ik een eigen stijl ontwikkeld, en houd erg van vintage en "volle" kaarten. Sindsdien ben ik echt verslaafd en ben dan ook regelmatig in mijn hobbykamer te vinden!
Ik vind het super leuk dat Nicole mij gevraagd heeft om in haar DT plaats te willen nemen. We gaan er met ekaar een gezellig en creatief jaar van maken!
Liefs Janneke

Nicole Dieltjes


Ik ben Nicole en bijna 48 jaar. Ik ben al 26 jaar getrouwd en heb twee dochters (een tweeling van 21 jaar). Sinds oktober 2015 hebben wij een kleine pup, een klein bolletje wol vol liefde.
Ik ben al jaren creatief bezig, o.a. met Fimo klei, poppen maken met Darwi klei, kaarten maken, scrapbooking, inkleuren van stempelafdrukjes en Mixed Media. Op dit moment ben ik bezig met schilderen in combinatie met Mixed Media. 
Sinds een paar jaar geef ik bij mij thuis workshops in allerlei technieken en sinds augustus 2015 ben ik mijn eigen bedrijf opgestart en trotse eigenaar van de webshop CraftAddiction. Na een aantal jaren DesignTeam member van allerlei teams en winkels te zijn geweest (ben nog steeds DesignTeam member van de groothandel CraftEmotions), heb ik nu een eigen DesignTeam, waar ik ook supertrots op ben.
Samen met deze getalenteerde dames hoop ik jullie te kunnen inspireren.

Elke 3e van de maand starten wij een nieuwe challenge waaraan je mag deelnemen met maximaal twee kaarten. 
Het hele team zal jullie dus maandelijks van mooie inspirerende voorbeelden voorzien.
Elke 17e van de maand zal de helft van het DesignTeam een Reminderkaar laten zien. 

De Challenge loopt tot en met de laatste dag van de maand en de winnaars zullen we elke 2e dag van de maand bekend maken.

Wij zijn dit blog nog verder aan het opzetten en wij streven ernaar op zondag 3 januari onze eerste challenge te starten! Doen jullie dan gezellig mee?

Lieve groetjes, 
Namens het DT-team CraftAddiction,
Nicole Dieltjes