Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

Design Team

 Nicole DieltjesIk ben Nicole en ben nu 48 jaar (Bouwjaar 1968). Ik ben al 26 jaar getrouwd en heb twee dochters (een tweeling van 21 jaar)
Ik ben al jaren creatief bezig, o.a. met Fimo klei, poppen maken met Darwi klei, kaarten maken, scrapbooking, inkleuren van stempelafdrukjes en Mixed Media. Op dit moment ben ik bezig met schilderen in cominatie met Mixed Media. 
Sinds een paar jaar geef ik bij mij thuis workshops in allerlei technieken en ben ik sinds augustus 2015 mijn eigen bedrijf opgestart en trotse eigenaar van de webshop CraftAddiction. Na een aantal jaren DesignTeam member van allerlei teams en winkels te zijn geweest (ben nog steeds DesignTeam member van de groothandel CraftEmotions), heb ik nu een eigen DesignTeam, waar ik ook supertrots op ben.
Samen met deze getalenteerde dames hoop ik jullie te kunnen inspireren.

Danoesja Norbert


Hallo lieve allemaal, mijn naam is Danoesja en ik ben nu 48 jaar oud (bouwjaar 1968). Samen met mijn man Kees met wie ik in augustus 1988 getrouwd ben hebben wij 2 zoons, Quincy is 25 en Deacon is 22. 
Quincy woont al 2 en half jaar samen met zijn vriendin Priscilla en Deacon woont nog thuis maar voor hem zijn we bezig om een eigen woonplek te realiseren in een ouderinitiatief.
Deacon heeft cerebrale parese en zit heel zijn leven al in een rolstoel, hij is een super vrolijke gozer die hier het zonnetje in huis is. 
Wij hebben geen hond of andere huisdieren maar ik mag af en toe de hond van de buurtjes uitlaten hihihi.....en daar geniet ik ook enorm van.
Ook ik ben mijn hele leven al creatief bezig en heb heel veel kleding zelf gemaakt, ook borduren op stramien en papier en handwerken met stofjes vind ik erg leuk. Eind 2009 ben ik begonnen met kaarten maken en daarna volgde er natuurlijk ook het scrappen met foto's en mixed-media.......ik vind dus ook heel veel leuk en sta altijd open voor nieuwe dingen.
Superleuk vond ik het toen Nicole vroeg of ik aan dit DT wilde deelnemen, ik vind het een hele eer en heb er superveel zin in om jullie te mogen inspireren.
We gaan er samen iets mooi's van maken.

Anita


Ik ben Anita.
Afgelopen weekend (16-05-2016)
 heeft Nicole me gevraagd of ik in het team wil komen.
Natuurlijk wil ik dat!
Ontzettend gaaf en leuk en vind het een hele eer! 
Dankjewel!
Ik heb er reuze zin in!

Ik zal even iets over mezelf vertellen.
Ik ben nu 46 jaar en dus van bouwjaar 1970
Ik ben 21 jaar getrouwd met Friso.
We hebben samen twee kinderen. 
Een jongen van 17 jaar en een meid van 15 jaar.
Ik heb sinds mei 2013 een blog....oeps,wat gaat dat hard!
Geniet er volop van! 
Zo ook van onze leuke hobby, heb er trouwens weer eentje bij....
Mixed media!
Waar houd ik van...nou eigenlijk van allerlei soorten technieken.
Borduren op kaarten vind ik ook erg leuk.
We gaan er wat moois van maken met z'n allen!
Doen jullie gezellig mee?

Chantal

Mijn naam is Chantal, 40jaar, getrouwd en heb een dochtertje van 8 jaar en woon in Alkmaar. Sinds april 2010 ben ik verslingerd aan onze prachtige hobby kaarten maken. Ik zocht een nieuwe hobby die ik gewoon thuis kon doen, omdat ik een dochtertje had gekregen en mijn andere hobby Kynologie en keuren van honden is gewoonweg wat lastiger te combineren, omdat je dan soms hele weekenden van huis bent. Eerst maakte ik voornamelijk 3d- en borduurkaarten, maar scrapkaarten en stempels inkleuren met mijn copics kregen steeds meer de overhand. Toen ik de Magnolia-stempels voorbij zag komen, was ik op slag verliefd op die lieve Tilda en Edwin! Ik maak dus veel kaarten met Magnolia's. Maar soms ben ik even “moe” van stempels en het kleuren, dat ik het zo’n heerlijke afwisseling vind om ook met vintage plaatjes te werken. Niet iedereen houdt nu eenmaal van cutiestempels. De vintagekaarten vind ik door deze prachtige afbeeldingen juist heel sjiek overkomen en voor iedereen geschikt om te geven. Daarnaast ben ik in aanraking gekomen en verslingerd aan foto- scrap Lay-outs en juist omdat je deze voor jezelf of je familie thuis kunt houden in een mooi album. Ik hoop hier ook meer tijd voor te gaan krijgen en hier op dit moooie blog ook veel voorbeelden ervan te kunnen laten zien. Op mijn blog http://chantalskaarten.blogspot.com kun je veel kaarten en creaties van mij bewonderen. Ik heb er enorm veel zin in om als Design-teamlid aan de slag te gaan bij dit mooi CraftAddiction Blog en ook de andere DT-leden te leren kennen. Nogmaals dank je wel Nicole en andere dames voor je vertrouwen in mij!

Lieve groetjes, Chantal

Anja

Hallo allemaal,

mijn naam is Anja, ik ben geboren als enig kind in 1965, getrouwd met Henk in 1988, en woonachtig in Waalwijk.(Sinds mijn man eind 2014 is opgenomen in een instelling, woon ik alleen met mijn hondje.) Ik ben altijd kreatief bezig geweest, maar doordat handwerken op een bepaald moment niet meer ging, door reumatische problemen, ben ik tussen 'het papier' beland.
Ik ben al bijna 30 jaar bezig met kaartjes maken. Eerst perkamentkunst, en later ook 3d kaartjes, borduurkaartjes, scrapkaartjes ,vintage kaartjes, en toen ik het stempelen en inkleuren ontdekte was ik niet meer te stoppen..... De laatste tijd hebben de mixed media technieken mij in hun greep, maar ik pas dit dan wel hoofdzakelijk toe op mijn kaartjes en tags. Het Art Journalen vind ik óók fantastisch, en pas ik nu nog toe op mijn kaartjes en tags, maar ik heb mij toch ook maar vast een album aangeschaft, dus dat gaat er binnen afzienbare tijd óók van komen.
Super vind ik het, dat Nicole mij heeft gevraagd om voor haar CraftAddiction aan de slag te gaan als DT-lid, en de samenwerking aan te gaan met jullie.
Ik ben dan ook van plan om er samen met jullie iets moois van te gaan maken.....
Liefs, en groetjes van mij, Anja 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten