Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

dinsdag 30 mei 2017

Always Live in the Moment

Goedemorgen allemaal, 
Vandaag ben ik weer bij jullie met een 12 bij 12 layout, ook deze keer heb ik weer veel gebruik gemaakt van mixed media producten die te verkrijgen zijn bij de CraftAddiction online winkel. Dit keer heb ik een layout gemaakt met de nieuwe "Sand and Sea" collectie van 49 and Market deze collectie is zo gaaf en heeft heel zachte pastel kleuren wat helemaal mijn stijl is! Ook is er een hele nieuwe bloemen lijn die echt heel mooi aansluit bij deze zomerse collectie. Al het chipboard is van The Dusty Attic en is bewerkt met gesso, acrylic paint, spray's en embossing poeder! 

Always Live in the Moment: 
Op het onderste gedeelte van mijn layout heb ik een super leuke stencil gebruikt van Crealies wat mij doet denken aan golven. Ik weet niet of het ook echt zo bedoeld is maar ik vind het erg leuk staan. Ik ben helemaal verslaafd aan de druppel stempel ik kan er niets aan doen maar het staat zo leuk op een creatie vinden jullie ook niet? 


Ik denk dat ik Zomer layouts toch wel een van de leukste projecten om te maken vind... hoe zit dat met jullie? Hebben jullie favoriete projecten die je graag maakt? Achter mijn foto heb ik gescheurde strips papier geplakt om mijn layout wat meer dimensie te geven ook heb ik een flesje met wat zand toegevoegd in mijn bloemen zee ;-) 


Ook heb ik een zeester op mijn bloemen geplakt en wat pailletjes verdeeld op mijn layout geplakt. Het woord Always is ge-embossed en daarna heb het ik er met glossy accents overheen geschreven om het te laten glanzen helaas zie je dat niet goed op de foto. 


zaterdag 27 mei 2017

Mixed media Notebook


Goedemorgen allemaal,

Ik wens iedereen een hele mooie en warme zaterdag! Wat wordt het heet vandaag!!! Ik hoop jullie te verblijden met een gepimpt notitieboekje. Dit boekje heb ik tijdens een gezellig freubeldagje met mijn vriendin Margreet gemaakt. We hadden allebei tijdens de KGK-beurs in Den Bosch zo'n workshop pakketje gekocht bij Nicole van Craft Addiction en we spraken af dit dan ook gezamenlijk tijdens een freubeldagje te pimpen. Het was supergezellig met koffie, aardbeienslof, lunch en lekkernijen, maar ondertussen allebei ons boekje ook nog eens klaar hahahaha. Dat smaakt naar meer.

Ook mag ik vandaag het blog van Craft Addiction inspireren en ik ook laat dus het notitieboekje zien, maar dan weer in een andere stijl dan Nicole als voorbeeld had gemaakt voor haar workshoppakketjes. Zo kun je dus verschillende kanten uit met een workshoppakket.

Als eerste heb ik met zwarte gesso het boekje in de primer gezet. Daarna heb ik met een stencil van Tim Holtz diamonds en klokken met structuurpasta structuur aangebracht. Vervolgens heb ik allerlei embellishments erop geplakt wat in het pakketje zat, maar ook spulletjes uit mijn voorraad: chipboard van Wycinanka, ijzeren sleutel, klok, tandwieltjes, moertjes van de kluswinkels, jute, bloemenkant. Zie voor specificatie van de materialen onderaan mijn blog.

Toen alles vastgeplakt was met Soft Gloss gel medium en goed droog was, heb ik wederom alles zwart gemaakt met zwarte gesso. Dit heb ik goed laten drogen en daarna kon het opkleuren beginnen.

Voor de kleuren heb ik de Craft Emotions sprays gebruikt (blauw, paars) gebruikt en drie kleuren Nuvo Mousse, te weten: Fresh Copper, Indian Gold en Mother of Pearl. Dit heb ik met mijn vingers en met een kwastje aangebracht totdat ik het gewenste resultaat had.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:             

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met dit boekje en als je interesse hebt in ook zo'n workshoppakket, informeer dan vooral even bij Nicole van Craft Addiction 

dinsdag 23 mei 2017

Notitieboekje Hope

Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag is het mijn beurt om jullie op het CraftAddiction Designteam Blog te inspireren.

Ik pimpte een notitieboekje.
Wat is dat toch leuk om te doen zeg!! 


Hiervoor gebruikte ik het gave Wycinanka chipboardhouten tandwielen en letters en de mooie dekkende Ink Sprays van CraftEmotions.

Daarnaast een hoop leuke items die je thuis kunt vinden, moetjes, blik lipjes, gordijnringetjes en .....oud geld.

Ik heb met zwarte Glimmerpaste van Nuvo en een maskstencil Cijfers van Viva Decor wat structuur aangebracht, rechtsboven en linksonder.

Als fnishing touch de Nuvo Embellishment Mousse Indian Gold gebruikt.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren.

Gebruikte materialen verkijgbaar in mijn webshop CraftAddiction:
https://www.craftaddiction.nl/

              vrijdag 19 mei 2017

Goedemorgen lieve allemaal!

Vandaag mag ik jullie hier een creatie laten zien en hiervoor heb ik de cover van een notitieboekje bewerkt en dat vind ik zo leuk......ik ben dol op notitieboekjes om b.v. mooie teksten in te bewaren want ik ben dol op teksten of om idee├źn in op te slaan en voor nog zoveel meer!


Als eerste heb ik de kaft ingesmeerd met witte gesso en daarna heb ik met nog een laag er een lapje stof op gesmeerd en geplakt en hier wat vouwen/rinpels in aangebracht en er daarna nog een extra laag gesso op gedaan zodat alles goed dekt.
Daarna ben ik gaan sprayen met CraftEmotions ink spray's eucalyptus, mint en sepia en heb hier met water op gesprayd zodat het gaat lopen, ook heb ik nog turquoise en carribean blauw acrylverf gebruikt verdunt met water en met een penseel aangebracht, je blijft net zolang bezig totdat je tevreden bent.
Het mooie chipboard frame, de grote en kleine metalen bloemen, de vlinder en het langwerpige embellishment onder de vlinder heb ik eerst met zwarte gesso ingesmeerd en daarna bewerkt met de acrylverf en de Nuvo Mousse burnished bronzepacific teal en Indian Gold.
Her en der zitten 3D Balls medium en small, alles zit erop gelijmd met gel medium.
Op de kleine bloemen zitten plakparelsBedankt voor jullie bezoekje en ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.
Ik wens jullie een heel fijn creatief weekend als je daar tijd voor hebt.Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:
Dutch Doobadoo Gesso wit.
CraftEmotions Ink Spray eucalyptus.
CraftEmotions Ink Spray mint.
CraftEmotions Ink Spray sepia.
Creall Top Deco Acrylverf turquoise.
Creall Top Deco Acrylverf carribean blauw.
Penselenset Nylon.
Wycinanka Chipboard Sweet Dreams Frame no. 5.
Metalen Embellisments bloemen wit met parel.
Metalen Embellishments bloemen mat goud.
Metalen Embellishments Vlinder.
Metalen Embellishments Langwerpig.

woensdag 17 mei 2017

Reminder Challenge #05 Alles behalve vierkant

Vandaag willen wij je graag herinneren aan onze lopende challenge:

CHALLENGE #05 - ALLES BEHALVE VIERKANT

Hieronder de prachtige creaties van Danoesja, Alice en Chantal die je hopelijk hiermee inspireren om ook nog mee te doen aan onze maandchallenge! Klik op hun namen om direct naar hun blog te gaan en te zien hoe ze hun creatie gemaakt hebben en met welke mooie spulletjes!

 

De Challenge loopt nog tot en met 31 mei a.s. 10.00 uur en daarna maken wij de winnaars bekend.
Doen jullie gezellig mee?! Klik op de banner in de sidebar "It's Challenge Time" en je bent direct bij de challenge.

Veel succes!!
Team CraftAddiction