Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

woensdag 28 februari 2018

Vaasjes .....

Goedemorgen lieve luitjes,

Wat een leuke vaasjes kun je toch maken met de Stiffytex van CraftEmotions.
Stiffytex is een textielverharder, welke in mijn webshop verkrijgbaar is in hele en halve liters.

Je smeert met een kwast beide kanten van de katoenen lap in met de kleur naar keuze, Antraciet, Cement Look of Transparant.
Daarna drapeer je de lap over een grote appelmoes pot (die je hebt ingepakt in een plastic boterhamzakje want textielverharder hecht niet aan plastic ;-) )

Je trekt er de plooien in, zet de kop op zijn kop over de hals van een wijnfles en gaat hem drogen met de heattool......je kunt het ook aan de lucht laten drogen.

Eenmaal droog haal je de grote pot met plastic zakje uit je vaas, zet er een klein appelmoespotje in en maak af met een veldboeketje (echt of kunst)
Je kunt er ook een viooltje, blauwe druifjes etc. inzetten.

Hoe leuk voor bijv. Moederdag!!Hier heb ik een klein handdoekje gebruikt en de transparante Stiffytex.Dit is een katoenen lap behandeld met de transparante Stiffytex en eenmaal droog op kleur gebracht met de Deco & Lifestyle Acrylverf, kleur Teal Blauw (buitenkant) en Zilver voor de binnenkant.Een roosje gemaakt met wederom een katoenen lap, waarvan ik stroken heb gescheurd en de transparante Stiffytex.
Op kleur gebracht met de CraftEmotions Mixed Media Ink Spray Pearl Red en gehighlight met de Nuvo Embellishment Mousse Pink Flambe.
Voor dit "zakje" heb ik een katoenen lap behandeld met de Cement Look Stiffytex.
Als basis een klein appelmoesje gebruikt.

Leuk voor op je bureau als pennenbakje maar ook leuk als bloempotje voor die leuke knolletjes die er allemaal alweer zijn, krokusjes, blauwe druifjes, narcisjes etc.Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren.

Fijne dag.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen verkrijgbaar in mijn webshop CraftAddiction:
https://www.craftaddiction.nl/

   
  
 

zaterdag 24 februari 2018

Art Journal - Start doing things you love...


Goedendag allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met weer een nieuwe creatie. Helaas door persoonlijke omstandigheden zit ik even thuis. Ik heb daarom besloten om een art journal bij te gaan houden als een soort dagboek. Dit is mijn allereerste art-journal pagina die ik gemaakt heb en die alles vertelt in deze 2 pagina's hoe ik me voel en hoe ik me erop ga richten. Ik heb er ook een tutorial van gemaakt en deze moet ik alleen nog bewerken. Zodra ik deze klaar heb, zet ik hem uiteraard weer online op onze CraftAddictionYoutube kanaal!  Ik zou het fantastisch vinden als je volger wilt worden van ons kanaal en zorg er dan van dat je ook op het belletje drukt, want dan krijg je automatisch een melding de volgende keer als een van ons weer een nieuwe video plaatst en hoef je toekomstige filmpjes niet te missen. En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je een duim wil geven als je de video top vindt.

Ik heb deze Art-Jounal ook speciaal gemaakt voor www.craftaddiction.nl en bijna alle producten zijn hier ook te koop die ik gebruikt heb.De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

zaterdag 17 februari 2018

Reminder CraftAddiction Mixed Media Challenge - moodboard februari 2018

Vandaag willen wij je graag herinneren aan onze lopende challenge op onze Facebookpagina:

Wordt dus vooral volger op onze
CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep 
(klik op deze link om direct naar de Facebook groep te gaan)
en doe gezellig mee met onze Moodboard challenges!

SPELREGELS VOOR DEELNAME AAN ONZE CHALLENGE OP FACEBOOK:
* Je creatie moet in mixed media stijl zijn en geïnspireerd op de maandelijkse moodboard (de uitleg over een moodboard staat vermeld op Facebook in onze groep)
* Je creatie moet nieuw zijn en niet al ergens gepubliceerd en je mag met maximaal 2 creaties per challenge deelnemen. Het is toegestaan je creatie te combineren met andere challenges op FB en/of blogs.
* Upload één foto voor de challenge in het fotoalbum van de betreffende moodboard. Alleen als je foto in dit album staat, doe je mee aan de challenge van de maand.
* Plaats een bericht op de tijdlijn van deze challengegroep met een foto (of meerdere detailfoto's) van je creatie en een link naar je blog indien je deze hebt (niet verplicht), zodat wij allemaal kunnen genieten van je creatie.
* Gebruik minimaal 1 artikel op je creatie dat te koop is bij onze webshop https://www.craftaddiction.nl/.
* Het is niet toegestaan om verwijzingen/links van andere (web)winkels dan CraftAddiction te vermelden in je bericht hier in de groep.
* Door deel te nemen aan deze challenge geef je ook toestemming om je foto te gebruiken op onze social media platforms.

CHALLENGE #02- MIXED MEDIA MOODBOARD

Hieronder de prachtige creaties van Nicole en Anita die je hopelijk hiermee inspireren om ook nog mee te doen aan onze maandchallenge! Klik op hun namen om direct naar hun blog te gaan en te zien hoe ze hun creatie gemaakt hebben en met welke mooie spulletjes!

Anita
(Anita liet zich inspireren door het touw rondom het hart)

Nicole
(Nicole liet zich inspireren door de kleuren van het moodboard)


De Challenge loopt nog tot en met 28 februiari a.s. en daarna maken wij de winnaars bekend.

Doen jullie gezellig mee?! Klik op de banner in de sidebar "CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep" en je komt direct bij de challenge op Facebook.

Veel succes!!
Team CraftAddiction

donderdag 15 februari 2018

Mixed Media ATC's

Hallo lieve allemaal, vandaag mag ik jullie inspireren en daarvoor heb ik deze vier mixed media ATC kaartjes gemaakt.


Ook nu heb ik weer een filmpje met stappen-foto's gemaakt, geen echt filmpje maar ik hoop dat het voor jullie zo ook duidelijk is.


CraftAddiction heeft sinds kort een eigen YouTube kanaal waar alle filmpjes van de DT leden te bekijken zijn en wil je niets missen abonneer je dan op het kanaal.


Wat niet in het filmpje te zien is is dat ik als laatste de kaartjes gemat heb op wit linnen cardstock.
De bloemen heb ik vorige zomer gemaakt en zijn op kleur gebracht met de gelatos.
Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust en ik probeer zo snel mogelijk een antwoord te geven.
Ik hoop dat ik jullie hiermee heb mogen inspireren!Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:

afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeeldingafbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Bedankt voor het langskomen!
Lieve groetjes, Danoesja.