Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

woensdag 31 januari 2018

Remember to shine - Mixed media tags


Goedendag allemaal!

Vandaag wil ik jullie inspireren met weer een nieuwe creatie. Dit keer heb ik twee mixed media tags gemaakt in dezelfde stijl. Ik heb er ook een tutorial van gemaakt die op Youtube staat (klik op onderstaande video). Ik zou het fantastisch vinden als je volger wilt worden van mijn kanaal en zorg er dan van dat je ook op het belletje drukt, want dan krijg je automatisch een melding de volgende keer als ik weer een nieuwe video plaats en hoef je toekomstige filmpjes niet te missen. En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je een duim wil geven als je de video top vindt.

Ik heb deze lay-out speciaal gemaakt voor www.craftaddiction.nl en bijna alle producten zijn daar ook te koop die ik gebruikt heb.
De volgende materialen heb ik gebruik van CraftAddiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

zaterdag 27 januari 2018

Home Deco ...

Goedemorgen lieve luitjes,

Vandaag mag ik jullie op dit blog inspireren.

Ik ging aan de slag met de nieuwe Stiffytex van CraftEmotions, kleur antraciet metallic.
Dit is een textiel/decoratieverharder.

Ik maakte een tafellamp van een katoenen lap en schilderde de binnenkant goud met de Deco & Life style chalkpaint.
Klein glaasje erin en met een theelichtje of liever een ledlampje op batterijen creeer je meteen heel veel licht in een donkere hoek en is het gelijk sfeervol.

De Stiffytex is er in 0,5 en 1 liter en in de kleuren antraciet en betonlook en transparant.


Met de transparante Stiffytex (kan natuurlijk ook met de antraciet Stiffytex) verharde ik deze decoratie "knutsel' veer.
Het was een paarse veer en toen hij hard was met de goud Deco & Lifestyle acrylverf(chalkpaint) op kleur gebracht.


Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met deze Home Deco creaties.

Dit weekend ben ik gezellig naar Creative World in Frankfurt.
Dit is een beurs voor winkeliers.....eens kijken of ik nog wat leuks kan vinden voor de webshop.

Fijn weekend.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen verkrijgbaar in mijn webshop CraftAddiction:

      

dinsdag 23 januari 2018

Art Journal met foto!

Hallo allemaal, vandaag mag ik jullie iets laten zien en dat is deze keer mijn eerste art journal pagina. Ik heb er een foto op verwerkt en ben lekker aan de slag gegaan met o.a acrylverf, Lindy's magicals en stempels......en wat is dit ook weer leuk om te doen.


Ik heb een pagina gemaakt die ik daarna in een boekje heb geplakt.
Ik heb stappen-foto's gemaakt en daarvan een filmpje zodat je een beetje kan zien hoe dit gemaakt is.


Hopelijk is het duidelijk en mochten er vragen zijn stel ze gerust.
Lieve groetjes, Danoesja.

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:
(klik op de foto's om bij het product in de webshop te komen)

afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

zaterdag 20 januari 2018

Minibox met boordevol inspiratie

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om mijn DT bijdrage te laten zien voor de  CraftAddiction Mixed Media challenge groep, die nog loopt tot 31 januari

Ik heb een mini-box gemaakt om kaartjes in te doen met hierop wensen, klusjes, opdrachten, inspiratie-ideeen en dingen om te onthouden, in te doen.

Normaal heb ik overal losse papiertjes liggen waar ik dingen opschrijf als me iets te binnen schiet wat ik moet doen of onthouden, maar ik hoop dat het me lukt om het op deze manier bij elkaar te houden, wat er ook nog eens leuk uitziet....
Het doosje komt uit de kringloop, en is niet heel groot-was een verpakking voor kerstkaarten-
maar groot genoeg om er kaartjes in te zetten waar ik al die to-do/wish dingen  op kan schrijven en geordend bij elkaar heb.

Eerst heb ik het doosje 2x in de gesso (DDBD) gezet, Toen dit droog was heb ik met de DDBD maskstencil (chicken wire) op het deksel structuur (structuurpasta van DDBD)aangebracht en ook op een paar plaatsen op de zijkant, daarna met acrylverf met rose en groen onregelmatig gedept tot alles kleur had. Hier en daar de randen geaccentueerd met gelatos, ook rose en groen. Verder heb ik de zijkanten en binnenkant van het doosje beplakt met scrappapier en een randje washitape (uit mijn eigen voorraad) .

Verdergegaan met aankleden van het deksel door er diverse  decoratie op aan te brengen.. Ik heb 2 hartjes gestanst en een swirl, (al wat oudere stanzen van Marianne Design die ik nog heb) de swirl gekleurd met stempelinkt (dew drop bamboo leaves en pistachio van memento). Gedroogd en aan de linkerkant gelijmd. De hartjes heb ik schuin over elkaar met 3d foam dots bevestigd. Ik heb het nog een paar spray-tjes gegeven met de dylusions spray ( bubblegum pink)

Als laatste nog diverse bloemetjes, vooral roosjes en flatbackpearls en 2 kleine hartjes bovenin de rechterbovenhoek. Uiteindelijk heb ik de meest felle kleuren toch nog een beetje afgezwakt met wat witte gesso. Als laatste heb ik met een vinger nog hier en daar wat accenten (Nuvo) embellishment mousse ( Fresh Copper) gezet.

Ik hoop dat ik jullie met dit idee  ge├»nspireerd heb en dat het je net dat zetje kan geven  om nog mee te doen met onze challenge. Hij duurt nog tot 31 januari, en wij zijn heel benieuwd naar jullie creaties! Dus: doe allemaal gezellig mee!

Veel freubelplezier!

Groetjes, Jenny

producten die ik gebruik en te bestellen zijn bij de webshop van CraftAddiction,