Maandelijkse Challenge

CRAFTADDICTION HEEFT ELKE MAAND EEN CHALLENGE. DE LOPENDE CHALLENGE VIND JE RECHTS IN DE SIDEBAR.
DOE GEZELLIG MEE!

dinsdag 11 april 2017

Best Friends


Hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie inspireren met een lay-out met mijn vriendin Margreet en mezelf. Mijn vriendin was eind maart jarig en ik vond het een supermoment om dan ook deze foto hiervoor te gebruiken en te geven voor haar verjaardag.
 
Het papier is van Maja Design - Summer Crush. Als eerste heb ik met clear gesso papier in de primer gezet. Daarna heb ik de stroken aan de rechterkant erachter geplakt en ruw gemaakt met een distresser.

Ik heb de stencil Dutch Doobadoo Dutch Mask art - Metall hier en daar met structuurpasta aangebracht en dat droog gemaakt met de heatgun. Daarna heb ik met sprays van Lindy Stamp Gang de achtergrond op kleur gebracht.


Het chipboard is van Wycinanka en Scrapeniec en heb ik met embossingpoeder en versamark op kleur gebracht. Ik heb een sketch gemaakt voor de foto met ook het papier van Maja Design Summer Crush. Achter de sketch heb ik wat wondgaas bevestigd. De veren heb ik gemaakt met lichtgewicht klei.Toen kon natuurlijk het decoreren beginnen en natuurlijk kunnen bloemen niet ontbreken. De bloemen zijn van 49 and Market in combinatie met Scrapberry's, Wild Orchid Crafts en Prima Marketing.

De volgende materialen heb ik gebruik van Craft Addiction:


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag en tot de volgende post!

2 opmerkingen: